Snart på turné/ Going on tour soon!

Olbia 2011 sangere

Schola cantorum reiser snart på turné til Paris og Sardinia. I Paris holder vi konsert i St Madeleinekirken mandag 6.10 kl 16, kjenner du noen som bor der, så informer dem gjerne! Etter det går turen til Sardinia, med kirkemusikkfestival og folkemusikk i Olbia. Vi gleder oss til å se våre venner igjen der nede 🙂

Schola Cantorum in soon touring Paris and Sardinia. In Paris, we will be singing a concert in the church St Madeleine, monday 6th of october at 16.00. If you know someone in Paris, please tell them! After the concert, we move on to Sardinia for a church music festival in Olbia. We look forward to seeing our sardinian friends again 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: